Herfst- en winterevenementen

0

Herfst- en winterevenementen 2017

Aan sommige evenementen kun je verslaafd raken, daar kijk je nooit op uitgekeken. Neem bijvoorbeeld het Amsterdam Lightfestival of GLOW in Eindhoven, beide zo mooi.

Amsterdam light festival 2017
30 november 2017  t/m 21 januari 2018, centrum Amsterdam 

Video Amsterdam Light Festival

Officiële website van Amsterdam Light Festival

Efteling, kerst- en winterefteling 2017

Duizenden twinkelende lichtjes, winterse lekkernijen, Vreugdevuren en besneeuwde dennenbomen. Over de ijsbaan zwieren met je lief, gierend van een glijhelling of wegsmelten bij je favoriete sprookje. Beleef samen de magie van de Winter Efteling, waar de koudste dagen van het jaar het warmst aanvoelen en de avonden nog langer mogen duren.

Wat is er verder zoal te doen in de kerstvakantie 2017.
Kerstvakantie 2017 is van 23 december t/m 7 januari 2018, kijk hier wat er is te doen in de kerstvakantie aan kerstuitjes, ijsbanen en kerstmarkten.

GLOW Eindhoven

In 2o017 is de 12e editie van het lichtkunstfestival GLOW Eindhoven. Dit jaar staat het festival in het teken van The Source (Star Wars). Het festival is in 2017 van 11 t/m 18 november. De route loopt door het centrum van de stad langs 25 objecten van lichtkunstenaars vanuit de hele wereld. GLOW festival is gratis toegankelijk, voor GLOW specials zijn tickets verkrijgbaar bij speciale loketten in de stad. Echt een geweldig lichtfestival en absoluut waard om te bezoeken.

Het is een aanrader om foto’s in het archief GLOW te bekijken, ieder festival  jaar heeft zijn eigen thema met de meest bijzondere lichtkunstobjecten.

De GLOW festival route is zo’n 6 kilometer lang. Een route is te koop voor 1 euro of te downloaden op www.gloweindhoven.nl/route. Je kunt de route ook met een gids lopen, deze moet dan wel worden geboekt. Het makkelijkst is het om met de trein naar Eindhoven te gaan en vanuit het station Eindhoven CS de stad in te lopen. Kom je met de auto dan zul je deze in een buitenwijk moeten parkeren.

Share.

About Author

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.