Kerstmarkten Utrecht

0

Kerstmarkten 2014 in en om Utrecht

Nu de avonden weer lang zijn en het buiten kou is, is het tijd voor gezelligheid in huis, kaarsjes aan en lekker op de bank bij de warme kachel. In straten en winkels verschijnen feestelijk lichtjes en ook vele huizen worden feestelijk verlicht. De maand december is ook de tijd om cadeautjes te kopen. Denk je aan een vuurkorf, gepofte kastjanjes, Glühwijn dan denk je aan een Kerstmarkt. Gelukkig zijn er in en om Utrecht diverse kerstmarkten georganiseerd:

Coutry en Christmas fair Kasteel de Haar, 26 t/m 30 november, Kasteel de Haar
Kerstmarkt, 6 t/m 28 december, Utrechtse Bazaar
De streekmarkt, 7 december, Mariaplaats Utrecht
KerstAvondmarkt,, 12 december, Mariaplaats Utrecht
Taste of Christmas, 12 t/m 14 december, Jaarbeurs Utrecht
De streekmarkt, 13 en 14 december, Mariaplaats Utrecht
Zelfgemaakte kerstmarkt, 13 en 14 december, Mariaplaats Utrecht
Kinderkerstmarkt, 20 december, Engelsmansplaat Lunetten, Utrecht – de leukste kinderkerstmarkt van Utrecht met mooi ingerichte kinderkraampjes, kerstmuziek, de Kerstman, kinderkoor, houtkorven, grote wensboom, prijs mooiste kraam.
Kerstkadomarkt, 12 t/m 21 decmeber, Winkelcentrum Overvecht, Utrecht

Kerstmarkt Oog in Al, Utrecht west bij de voormalige bibliotheek in het park Oog en al.
Zaterdag 13 december 2014 van 14.00 – 18.00 uur
Vijfentwintig kramen met prachtige kerstcadeaus, de heerlijkste handgemaakte kersthapjes en drankjes en poffertjeskraam Victor Consael.
Muziek: kerstmuziek door Balthazar

Spoorwegmuseum winterstation 2014

Van 20 t/m 5 januari is het spoorwegstation omgetoverd tot een winterstation waar je o.a.s kunt schaatsen. Schaatsen kun je al vanaf 6 december op gratis te lenen schaatsen. Tussen 27 en 30 december is het spoorwegstation exra lang geopend tot 19.00 uur. Op het winterstation is een prachtige ouderwetse carrousel opgebouwd, buiten tussen de locomotieven staan diverse vuurkorven waar je marshmellows kunt roosteren en er zijn diverse optredens van klassiek tot rock & roll.

Adres: Maliebaanstation, Utrecht
Koop hier je Online ticket: 

 

Share.

About Author

Leave A Reply